PROPERTY Ideas Rotterdamse vastgoed project ontwikkelaars

Fanatiek in vastgoed

Property Ideas is een creatieve ontwikkelaar van vastgoedprojecten en werkt vanuit Mathenesserlaan 227 in Rotterdam.

Het herontwikkelen van bestaande, karakteristieke locaties in de woningbouw en kleinzakelijke markt maakt ons enthousiast.

Wij kijken daarbij vooral naar locaties in de randstad.
Onze aandacht richt zicht daarbij vooral op het binnenstedelijk gebied.

Vastgoedprojectontwikkelaars Property Ideas
Projectontwikkelaars vastgoed - Property Ideas

Betrokken van A tot Z

Wij doen het complete ontwikkelproces van idee tot realisatie. Diensten waar u aan moet denken zijn: ontwerp, financiering en bouw.

Kern in ons werk is het creëren van een grote toegevoegde waarde voor het project, opdrachtgever en omgeving. Snelheid, transparantie en efficiëntie staan voorop.

Vanuit onze persoonlijke achtergronden in vastgoedontwikkeling, zakelijke dienstverlening en beleidsvoering hebben we een unieke en effectieve mix van ervaring, kennis en capaciteiten.

Zelfstandig en onafhankelijk

Property Ideas is niet gebonden aan architecten, uitvoerende bedrijven en financiële instellingen. Het belang van het project staat bij ons voorop! Daarbij handelen wij vanuit verschillende invalshoeken, zoals:

 • Advisering

  Ziet u mogelijkheden en zoekt u naar kennis en ervaring om deze om te zetten in resultaten? Wij kijken graag met u mee of wij u kunnen helpen bij het ontwikkelen van bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand. Het maakt daarbij niet uit of het om transformatie, nieuwbouw of een gebiedsontwikkeling gaat.

 • Ontwikkeling op basis van samenwerking

  Bent u vastgoedeigenaar of investeerder? Een project ontwikkelen wij graag samen. Wilt u bijvoorbeeld een perceel verkopen, maar nog liever op het perceel een project met meerwaarde realiseren? Laten we dan met elkaar in gesprek gaan over participatie in een project.

 • Ontwikkelingen op eigen kracht en initiatief

  Het ontwikkelen van vastgoed projecten maakt ons enthousiast. Waar wij kansen zien creëren wij graag mooie projecten op eigen kracht en uit eigen beweging.

 • Ontwikkelen in opdracht

  Het volledig uit handen geven van uw projectontwikkeling? Wij gaan er graag met u over in gesprek.

Gebruikers staan centraal

Onze visie is dat de gebruikers centraal staan, want alleen dan ontstaat er een goede en aantrekkelijke leefomgeving. Bestaande gebieden in de steden bieden daarbij grote mogelijkheden in tegenstelling tot nieuwbouwlocaties waar dit vaak nog tot leven moet komen.

Creativiteit en gevoel voor de omgeving is noodzakelijk. Dit is een continue proces.

Property Ideas wil hier graag haar bijdrage aan leveren.

Vastgoedprojecten Property Ideas