PROPERTYideas

 

home

over Property Ideas

nieuws

projecten

zakelijk

links

contact

 

 

 

Terug naar overzicht

 


Vergroot afbeeldingen / meer afbeeldingen

Reageer

 

 

 

Den Haag, Tomatenlaan ong.

 

 

 

 

Vraagprijs

Soort Object

Type Woning

Kamers

Woonoppervlakte ca.

Perceeloppervlakte

Inhoud ca.

Bouwjaar ca.

Tuin

Status

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

315.000,- k.k.

Bouwkavel

Villa

n.v.t.

n.v.t.

457 m

n.v.t.

n.v.t.

Rondom

VERKOCHT

 

 

U wordt de mogelijkheid geboden om een vrijstaande villa naar eigen ontwerp te bouwen aan een historisch lint midden in een succesvolle nieuwbouwwijk Wateringse Veld. De Tomatenlaan is autoluw en kenmerkt zich door gevarieerde ruim opgezette vrijstaande woningen. De bouwkavel is gelegen aan de Tomatenlaan en maakt deel uitmaakt van de buurt Wateringse Binnentuinen. Een buurt welke momenteel in aanbouw is en uiteindelijk een dorps karakter in de stad zal hebben.

Sociale voorzieningen als winkels, scholen, maar ook uitvalswegen liggen op een kleine afstand.

De bouwkavel grenst aan en is gelegen ten zuiden van de woning Tomatenlaan 5. Uiteindelijk zal de bouwkavel samen met deze woning op een eiland tussen de Tomatenlaan en een ecologische zone gelegen zijn. Deze ecologische zone omarmt als het ware het eiland. De achtergelegen ecologische zone heeft een breedte van meer dan 45 meter. Aan de andere kant van de ecologische zone zullen een aantal vrijstaande villa's gebouwd worden, waardoor de locatie een locatie van allure zal worden.

De kavel heeft een afmeting van circa 16,7 bij 27 meter. Op dit oppervlakte van circa 450 m2 is het mogelijk een ruime vrijstaande villa met bijgebouw te realiseren. Van de grondoppervlakte van het bouwperceel mag 20% bebouwd worden.

U bent vrij in de keuze van de aannemer en architect voor het ontwerp van de villa. U bent er daardoor vrij in om een woning naar eigen ontwerp te realiseren of het al door de gemeente 's-Gravenhage goedgekeurde schetsplan verder uit te werken.
Op verzoek kunnen wij u de bestemmingsplanvoorschriften en de brochure, waarin u meer informatie vindt over het bouwperceel, toezenden per email.

Het perceel is thans onbebouwd en heeft een oppervlakte van ca. 457 m2.

Pak deze unieke kans voor een vrijstaande woning naar eigen inzicht!

 

 

De maatvoeringen van deze aanbieding zijn globale schattingen.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden.

2011 Property Ideas